Banjobb

posted in: Klack Soja, Klack Thor, Nyheter | 0

Idag var vi in med 4 hästar som fick gå banjobb. Klack Ymer och Klack Tore fick bara jogga igenom sig tills på fredag då de ska köras premie. Sedan fick Klack Thor och Klack Soja gå ett lugnt jobb, mycket skitig och tung banan idag så därav ett lugnt jobb. Hästarna skötte sig bra och vi jobbar vidare.

Denna vecka har vi 7 hästar från stallet ut, 2 imorgon Gävle och 5 fredag Bollnäs.

Gävle:

Lopp 3- Silver Jo

Lopp 9 – Klack Blixten

Bollnäs:

Premie – Klack Tore & Klack Ymer

Lopp 7 – Klack Nova & Silver Sprinta

Lopp 10 – Klack Tekla

 

Klack Thor:

 

Klack Soja:

Stokriteriefinal!!!

I går var det kriterieuttagningar på Dannero. Vi hade båda våra treårstjejer Klack Vilja e: Alm Viktor och Klack Soja e: Klack Jo med. Soja gick för första gången felfritt och visade därmed att det finns gott om fart och styrka. Hon sänkte sitt rekord med 4 s till 33,2 och gick till final. Vilja sänkte också sitt rekord till 33,1 och gick också hon till final. Nu får vi ladda till finalen nästa lördag där det är hela 350 000 i förstapris. Otroligt nöjda att vi lyckades kvala in två stycken treåringar till årets största lopp.

Vi hade även med Klack Turbo e: Klack Jo i ett försök i öppna klassen, oturligt nog en upploppsgalopp där med chans på en finalplats….

Otroligt nöjda med våra treåringar. Tyvärr har vår fjärde treåring Klack Vilde fått en fraktur och är opererad.

Start på idag!

posted in: Klack Soja, Klack Vilja, Nyheter | 0

Idag har vi två hästar till start i Gävle i samma lopp, Klack Vilja och Klack Soja, dom startar i ett treåringslopp med 50 000 i första pris. Vi hoppas på att båda sköter sig bra i loppet och får med sig en slant hem! Ulf Eriksson kör Vilja och Sören Eriksson kör vilja.

Klack Soja

posted in: Klack Soja, Nyheter | 0

Klack Soja gjorde sin första start i igår, tyvärr hon lite spänd och galopperade men vi tar nya friska tag och kommer igen.

IMG_1835

 

En mycket fin bild knäppt av Johanna Persson! 🙂