Start Bollnäs!

I fredags gick Klack Ymer och Klack Tore premie på Bollnäs. Båda skötte sig mycket bra och gick 2.02,8 på ett bra sätt.

Vi hade även med oss Silver Sprinta och Klack Nova var ut i ett försök till Sleipner cup. Tyvärr blev det galopp för båda. Sen startade Klack Tekla i ett kortlopp men även hon galopperade. En dag med många galopper men vi tar med oss att små killarna skötte sig mycket bra.

 

Klicka här för att se video från premie. Tore i andra spår och Ymer invändigt!

Klack Ymer:

Klack Tore:

Klack Nova:

Klack Sprinta:

Vilken kväll!!

Igår hade vi en väldigt bra kväll på Östersundstravet.

Silver sprinta tog sin första seger i ett treåringslopp på 32,1 med Rikard N Skoglund. Hon vann på ett bra sätt från ledningen. Vi är mycket nöjda med hennes utveckling efter lite strul i sommar. Vi vill gratulerar alla delägare i Silver Sprinta.

Klack Nova startade även hon i samma lopp och blev 2 strax bakom Sprinta med John Östman. Nova satt fast i rygg på Sprinta men kom ut 200 kvar men hade ingen riktigt speed att lägga in på upploppet, mycket nöjda med henne också.

Drängens pöjk startade också men drog på sig en galopp och slutade som 8.

Klack Vickan startade också under kvällen i ett montélopp med Jenni H Åsberg. Det var Vickans andra montélopp och de slutade även väldigt bra med en 2a plats. Kul med trav

 

Silver Sprinta med tränare och en av delägarna.

Start Romme!

posted in: Klack Nova, Klack Tekla, Nyheter | 0

Igår startade Klack Nova och Klack Tekla i ett treåringslopp på Romme. Det var ett väldigt lugnt lopp där fältet var väldigt utdraget men båda hästarna gick felfritt och Klack Nova slutade på en 2 plats på nya rekordet 34,2 och Klack Tekla slutade på en 6 plats även hon nytt rekord på 35,8. Vi är nöjda att båda hästarna gick felfritt och till Novas andra plats.

Dannero start!

Idag på dannero hade vi två 3års ston till start. Silver Sprinta med John Östman i vagnen blev 5 efter en kort galopp och Klack Nova med Jocke i vagnen blev 7 också efter en kort galopp. Vi är nöjda!

Silver Sprinta e: Klack Jo – Silver Sprinta

Klack Nova e: Järvsö Viking – Klack Stjärna

Stam Klack Nova!

posted in: Klack Nova | 0

Klack Nova e: Järvsöviking u: Klack Stjärna ue: Elding.

Född 2014-05-25

Klack Stjärna är ett topp stammat sto med elitavelstoet Järvsö Anna som mamma. Järvsö Anna är även mamma till kallblods kungen Järvsöfaks (21 288 570kr 1.17,9ak och 201 segrar). Hon är även mamma till Klack Jo (963 031kr 24,1ak och 22 segrar på 89 starter)

Klack Stjärna sprang själv in 154 100kr och 29,9m. Klack Stjärna har fem avkommor och tre av de är startklara och har tillsammans sprungit in 53 500.