3dje vinsten!!

posted in: Klack Tekla, Nyheter | 0

Jocke körde Klack Tekla på Bergsåker i ett kortlopp med autostart igår. Hon gick i 3dje spår första sväng och sedan utvändigt. Till slut spurtade hon och vann på ett säkert sätt.

Start Bollnäs!

I fredags gick Klack Ymer och Klack Tore premie på Bollnäs. Båda skötte sig mycket bra och gick 2.02,8 på ett bra sätt.

Vi hade även med oss Silver Sprinta och Klack Nova var ut i ett försök till Sleipner cup. Tyvärr blev det galopp för båda. Sen startade Klack Tekla i ett kortlopp men även hon galopperade. En dag med många galopper men vi tar med oss att små killarna skötte sig mycket bra.

 

Klicka här för att se video från premie. Tore i andra spår och Ymer invändigt!

Klack Ymer:

Klack Tore:

Klack Nova:

Klack Sprinta:

Start Romme!

posted in: Klack Nova, Klack Tekla, Nyheter | 0

Igår startade Klack Nova och Klack Tekla i ett treåringslopp på Romme. Det var ett väldigt lugnt lopp där fältet var väldigt utdraget men båda hästarna gick felfritt och Klack Nova slutade på en 2 plats på nya rekordet 34,2 och Klack Tekla slutade på en 6 plats även hon nytt rekord på 35,8. Vi är nöjda att båda hästarna gick felfritt och till Novas andra plats.

Stam Klack Tekla!

posted in: Klack Tekla | 0

Klack Tekla e: Tekno Odin u: Klack Molly ue: Mörtvedt Jerkeld

Född 2014-06-11

Klack Molly är ett topp stammat sto med elitavelstoet Järvsö Anna som mamma. Järvsö Anna är även mamma till kallblods kungen

Klack Molly är ett topp stammat sto med elitavelstoet Järvsö Anna som mamma. Järvsö Anna är även mamma till kallblods kungen Järvsöfaks (21 288 570kr 1.17,9ak och 201 segrar). Hon är även mamma till Klack Jo (963 031kr 24,1ak och 22 segrar på 89 starter).

Klack Molly har fyra avkommor och tre av de är i startbar ålder. Hennes främsta avkomma är Klack Kalle har sprungit in 200 000 kr och 1.27,9 som rekord. (april 2017)