Start Bollnäs!

I fredags gick Klack Ymer och Klack Tore premie på Bollnäs. Båda skötte sig mycket bra och gick 2.02,8 på ett bra sätt.

Vi hade även med oss Silver Sprinta och Klack Nova var ut i ett försök till Sleipner cup. Tyvärr blev det galopp för båda. Sen startade Klack Tekla i ett kortlopp men även hon galopperade. En dag med många galopper men vi tar med oss att små killarna skötte sig mycket bra.

 

Klicka här för att se video från premie. Tore i andra spår och Ymer invändigt!

Klack Ymer:

Klack Tore:

Klack Nova:

Klack Sprinta:

Vilken kväll!!

Igår hade vi en väldigt bra kväll på Östersundstravet.

Silver sprinta tog sin första seger i ett treåringslopp på 32,1 med Rikard N Skoglund. Hon vann på ett bra sätt från ledningen. Vi är mycket nöjda med hennes utveckling efter lite strul i sommar. Vi vill gratulerar alla delägare i Silver Sprinta.

Klack Nova startade även hon i samma lopp och blev 2 strax bakom Sprinta med John Östman. Nova satt fast i rygg på Sprinta men kom ut 200 kvar men hade ingen riktigt speed att lägga in på upploppet, mycket nöjda med henne också.

Drängens pöjk startade också men drog på sig en galopp och slutade som 8.

Klack Vickan startade också under kvällen i ett montélopp med Jenni H Åsberg. Det var Vickans andra montélopp och de slutade även väldigt bra med en 2a plats. Kul med trav

 

Silver Sprinta med tränare och en av delägarna.

Treåringar på Bergsåker

Vi hade våra treåringar Silver Sprinta och Drängens Pöjk bägge e: Klack Jo till start på Bergsåker i ett treårslopp.

Sprinta blev rädd för en skugga och hoppade från start ( första gången kvällstrav och lampor för hennes del ) , ställde sig och gick invändigt men avslutade riktigt bra fram till en sjätteplats och nya rekordet 32,0.

Drängens Pöjk gick också han nytt rekord 31,7 och var femma.

3e plats Silver Sprinta

Ikväll på Bergsåker startade Klack Jo dottern Silver Sprinta i ett treåringslopp. Silver Sprinta var trea på nya rekordet 1.33,4 med John Östman i vagnen och han var väldigt nöjd. Fina prispengar med 17 500 kr i 3dje peng. Mycket roligt med fina Klack Jo barn.   Silver Sprinta med ägare på bilderna.

Dannero start!

Idag på dannero hade vi två 3års ston till start. Silver Sprinta med John Östman i vagnen blev 5 efter en kort galopp och Klack Nova med Jocke i vagnen blev 7 också efter en kort galopp. Vi är nöjda!

Silver Sprinta e: Klack Jo – Silver Sprinta

Klack Nova e: Järvsö Viking – Klack Stjärna

Stam Silver Sprinta!

posted in: Silver Sprinta | 0

Silver Sprinta e: Klack Jo u: Silver Lisa ue: Höiby Kongen

Född 2014-04-15

Silver Lisa sprang in 272 504kr under sin tävlingskarriär och med 1.27,9k som rekord. Silver Lisa har 8 avkommor som tillsammans sprungit in 663 750kr. De två främsta avkommor hon lämnat är Silver Jo (340 200kr 1.26,3m och 10 vinster på 27 starter) och Silver Stjärna (311 750kr 1.26,8ak). (april 2017)