Start Gävle!

Igår hade vi 2 hästar ut på Gävle. Klack Blixten tog en startgalopp och tappade mycket men gick ikapp och rundade flera hästar och slutade på en fin 5e plats på 34,0.

Sedan hade vi med Silver Jo som blev lite för laddad och kunde inte koncentrera sig i volten. Men vi tar nya tag och kommer igen.

Bild på Silver Jo under värmningen med Jessica:

Tryck här för att komma till video under värmningen.

Seger Silver Jo!!

posted in: Nyheter, Silver Jo | 0

Ikväll på Bollnästravet startade Silver Jo i monté med Jenni H Åsberg. Det blev deras 6e seger tillsammans. En enkel seger med 9 längder, vi är mycket nöjda!!

 Hanna och Silver Jo på bilden

Silver Jo i Derbyfinal

posted in: Klack Jo, Nyheter, Silver Jo | 0

Silver Jo tog sig vidare till derbyfinal, han öppnade sitt lopp i stenstufft tempo 21,5 första 500 och varvet 25,5. Gjorde ett väldigt bra lopp och gick enkelt vidare till final. Nu ser vi fram emot finalen på fredag. Första gången pappa Klack Jo har en avkomma med i öppna klassen.

Silver Jo 3a!

posted in: Klack Jo, Nyheter, Silver Jo | 0

IMG_3246 IMG_3233 IMG_3235

Silver Jo blev 3a ikväll på Östersund. Idag mötte han Norges värsting Järvsörappen som vann på nytt banrekord 24,6. Otroligt nöjd med vår häst som är trea i detta gäng och sänkte återigen rekordet med 1,5 sekunder till finfina 26,3. Klack Jo lämnar fina avkommor!!!

1 2