Klack Vilja vinst!!

posted in: Klack Vilja, Nyheter | 0

På fredagkväll startade Klack Vilja i ett Dubbelcup försök på Bollnäs. Efter ett mycket snällt lopp invändigt så löste det sig perfekt, en rykande spurt gjorde att hon vann med en nos. Oskar J Andersson körde och sluttid blev 27,8a. Vi är väldigt nöjd över vår fina prinsessa.

Vi hade även med oss Nygårds Hillevi som slutade på en 8de plats.

Klack Vilja seger!

posted in: Klack Vilja, Nyheter | 0

Även Klack Vilja startade på Gävle ikväll där hon tog sin andra vinst i karriären. Oskar J Andersson körde på nya rekordet 26,4a 2140m. Hanna har skött träningen helt sedan förra starten, så hon är extra stolt och glad ikväll!!

Nytt rekord Klack Vilja!

posted in: Klack Vilja, Nyheter | 0

Klack Vilja gick igår nytt rekord på Bollnästravet. Hon sänkte till 1.28,0 men de räckte inte hela vägen och hon blev först utan. Det var hennes första start i år så vi är mycket nöjda och ser fram emot säsongen som vi har framför oss.

Stokriteriefinal!!!

I går var det kriterieuttagningar på Dannero. Vi hade båda våra treårstjejer Klack Vilja e: Alm Viktor och Klack Soja e: Klack Jo med. Soja gick för första gången felfritt och visade därmed att det finns gott om fart och styrka. Hon sänkte sitt rekord med 4 s till 33,2 och gick till final. Vilja sänkte också sitt rekord till 33,1 och gick också hon till final. Nu får vi ladda till finalen nästa lördag där det är hela 350 000 i förstapris. Otroligt nöjda att vi lyckades kvala in två stycken treåringar till årets största lopp.

Vi hade även med Klack Turbo e: Klack Jo i ett försök i öppna klassen, oturligt nog en upploppsgalopp där med chans på en finalplats….

Otroligt nöjda med våra treåringar. Tyvärr har vår fjärde treåring Klack Vilde fått en fraktur och är opererad.

Start på idag!

posted in: Klack Soja, Klack Vilja, Nyheter | 0

Idag har vi två hästar till start i Gävle i samma lopp, Klack Vilja och Klack Soja, dom startar i ett treåringslopp med 50 000 i första pris. Vi hoppas på att båda sköter sig bra i loppet och får med sig en slant hem! Ulf Eriksson kör Vilja och Sören Eriksson kör vilja.

1 2