Stokriteriefinal!!!

I går var det kriterieuttagningar på Dannero. Vi hade båda våra treårstjejer Klack Vilja e: Alm Viktor och Klack Soja e: Klack Jo med. Soja gick för första gången felfritt och visade därmed att det finns gott om fart och styrka. Hon sänkte sitt rekord med 4 s till 33,2 och gick till final. Vilja sänkte också sitt rekord till 33,1 och gick också hon till final. Nu får vi ladda till finalen nästa lördag där det är hela 350 000 i förstapris. Otroligt nöjda att vi lyckades kvala in två stycken treåringar till årets största lopp.

Vi hade även med Klack Turbo e: Klack Jo i ett försök i öppna klassen, oturligt nog en upploppsgalopp där med chans på en finalplats….

Otroligt nöjda med våra treåringar. Tyvärr har vår fjärde treåring Klack Vilde fått en fraktur och är opererad.

Leave a Reply