Vilken kväll!!

Igår hade vi en väldigt bra kväll på Östersundstravet.

Silver sprinta tog sin första seger i ett treåringslopp på 32,1 med Rikard N Skoglund. Hon vann på ett bra sätt från ledningen. Vi är mycket nöjda med hennes utveckling efter lite strul i sommar. Vi vill gratulerar alla delägare i Silver Sprinta.

Klack Nova startade även hon i samma lopp och blev 2 strax bakom Sprinta med John Östman. Nova satt fast i rygg på Sprinta men kom ut 200 kvar men hade ingen riktigt speed att lägga in på upploppet, mycket nöjda med henne också.

Drängens pöjk startade också men drog på sig en galopp och slutade som 8.

Klack Vickan startade också under kvällen i ett montélopp med Jenni H Åsberg. Det var Vickans andra montélopp och de slutade även väldigt bra med en 2a plats. Kul med trav

 

Silver Sprinta med tränare och en av delägarna.

Leave a Reply